Not fair...
2010-12-29 / 02:01:27 / Allmänt

Hey Lovely ones ;)

Har varit i Luleå och träffat mina Lovely girls <3 Det blev middag med Lina, Tess, Maria, Ninni, Hannah, Johanna, Nina, Kristin och Therese :D

Har hunnit se 2 avsnitt av one tree hill nu även, john blund kommer till mig så sent varje kväll... Vet ej varför? Kanske han är för Busy med alla andra som har ett liv och ska upp och jobba kanske? :P

Piuuh jag hoppas verkligen jag får svar från Umeå ang. operationen imorgon, Vill veta och det NU. Samtidigt som jag är nervös, Ja.. och rädd.

Vill inte öppna hela magen igen :S ibland tänker jag inte på mitt ärr... det liksom blir automatiskt att det smälter in för jag är van att ha det där, men när man är i thailand och undrar varför folk tittar så ja efter ett tag klickar det till, just ja.. ärret. Men helt ärligt... när jag ser andras magar som är helt släta och fina så vill jag oxå ha en slät mage :( Är även rädd att ärret ska bli fulare nu när de ska öppna det igen, kan det bli det? :(

Ni som har en slät och fin mage,... Var happy för det !!

Puss och gonatt

PS: Tack för att jag har så underbara vänner som får mig att klara detta :DS


Det Snurrar i min skalle...
2010-12-28 / 13:56:47 / Allmänt

Idag är det KALLT ute... -28 och jag som ska till Luleå och ut och äta med tjejjerna :S Ska bli jätte trevligt, jag behöver verkligen detta idag. Har en deppig dag :( Jag vill göra nåt kul, är less på att gå omkring och vänta på operationen nu, vill bara få det bortgjort !!

Jag saknar Phi phi idag, väldigt mycket.. Det är ju mitt hem ;( Saknar Min Sofia, Tessie, Leo, Chantelle, Elise, Vicki, Edie, Sarah, Kitty.. Alla på Apache, Lucas och Raf och Adrian, några slinky Girls och Sarah, Josse, Angelica på Lanta. Saknar S och ja..... detta är inte lätt kan jag säga er, men jag försöker <3

Det är faktiskt riktigt fint ute med all snö, det måste jag hålla med om.. men har ingen lust att gå ut hehe.

Jag är inte hungrig för Fem öre, kan knappt äta... en halv macka så är jag propp mätt en hel dag, mormalt? Kan vara medicinen, eller det är d ju.. sen är det inte kul att äta när man får ont. Och jag vill verkligen inte gå ner i vikt mer än detta, men det är ju inte frånkomligt pga. jag inte kommer få äta på ett tag på sjukhuset, Suuck.

Nej ursäkta detta är inget postivit inlägg alls, ska sluta innan jag deppar ner alla andra :S

Nu ska jag rycka upp mig och se fram emot kvällen ;) För det gör jag !!

Ha en fin dag allihopa and Keep up the Good smile :D  <3 <3


Nothing is easy...
2010-12-26 / 20:24:43 / Allmänt

Jag är så Less på att aldrig må bra, varför ska jag råka ut för allt? :( Buksportkörteln och nu är det Gallsten och ja allt vad Tusan det är, Suuuck.

Vill bara få detta bortgjort nu, orkar inte gå runt och inte veta hur man ska må... mådde helt bra idag och åkte med Mamma till Luleå och gick på Bio och ut och åt, och nu har jag ont... det kommer bara Pang boom mitt i allt så man kan aldrig veta? Så svårt planera in något även :S
Och hatar ta medicin för jag blir så trött, och då är jag bara som en Zombie (nästan) .. och hur kul är det? Jaja... i veckan får jag veta datum får operationen, så det är bara att hålla ut. hoppas på första veckan i Januari iaf. (Pleeaaaase) !!

Jag tänkte se the town, hört att den filmen ska vara bra? Men tror att jag ska se lite one tree hill och se filmen imorgon, då jag (förhoppningsvis) mår bättre.

Iaf. så såg vi Änglagård på Bio, och den vara bra :)

Har pratat med Thailand idag, Solen sken och fåglarna kvittrade och turkost vatten osv. osv. JA... Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar det :S Men som det är just nu kan jag inte sakna det så mycket för jag vet att jag inte hade klarat vara av att vara där, inte bra för mig när jag mår så här upp och ner. Jag har bara så många vänner och naaaw... ja alltså, många som står mig så nära just nu att det gör ont i hjärtat ibland :S Men... I´m a strong Girl, Så... no worries :)

Nej nu måste jag ta medicin innan detta blir för olidligt,.. Snakkes Imorgon. Puss Jup Jup <3

KÄRLEK FRÅN FINA

PS: Jag saknar en pusselbit :DSHmmmm...
2010-12-25 / 21:06:18 / Allmänt

Tänkte blogga lite men,... mitt huvudet står stilla just nu :S

Så jag tror det blir en liten update imorgon :)

Pga. jag redan sett alla gossip girl avsnitt, buuhuu... Så är jag iaf. helt inne i One tree hill just nu :)

Så, mer update tomorrow Puss och Natt <3

och.... I miss u to <3


God Jul... Merry Christmas... เมอร์รี่คริสมาสต์ <3
2010-12-24 / 10:45:39 / Allmänt

Vill bara säga GOD JUL till alla idag, woop woop... Ska inte skriva så långt för ska kila ner och äta julgröt och mjukkaka med Julskinka på och Mmmm så Mumma :) Fick ett samtal från thailand,... Det lät så här -Merry Christmas Terak !! Ja,... Det var ju gulligt ;)

känner mig som en litet barn idag, längtar efter Kalle anka.. ALL den goda maten (Spec. Janzzonz, köttbullar, prinskorvar och Julskinkan) och Kalle anka kl15.00 INTE ATT MISSA... och ja sen kommer väl Tomten, Kl18 (brukar han anläda sån ca.)

Nä nu ska jag Mysa Deluxe.

Puss och Nuss och Jup Jup och Pog Pog till er alla och en Riktigt

GOD JUL <3


Hur ska det gå,... Hur ska det gå nu?
2010-12-23 / 19:31:59 / Allmänt

Ja.. Det var nu ett bra tag sedan jag bloggade kan jag säga. Är hemkommen från Thailand den 13:e december, före det har jag varit i Norge och jobbat.. och ja innan det var jag i Asien och indonesien och Malaysia, i 9 månader :)

Jag har bott i resväska i 2 år (om inte mer) har jag kommit fram till. Var väl inte planen att jag skulle komma hem till mörkret och vinterkylan, men när jag fick besked att jag måste hem och träffa min läkare nere i umeå den 16:e december så var det inte annat att göra än att boka ett flyg hem. Så nu inväntar jag operation nere i umeå efter nyår, öppna magen 3:e gången gillt känns väl inte drirekt toppen.. men jag måste ju bli frisk någon gång så det måste göras.

Måste säga att det är första gången på länge som det verkligen känns bra att vara hemma, känns som att nu är det slut rest för mig (för ett tag), längtar efter att ha egen lägenhet och kunna ha mitt gym kort så jag kan gå och träna, saknar gå i tvättstugan (haha) ... ja men allt det vardagliga, kanske känns konstigt, men efter ett tags resande känner man nog när det är färdigt (klart jag kommer sakna att vakna upp och ta på mig bikinin och lägga mig på en vit strand med palmerna gungandes, det turkosa vattnet.. alla underbara människor, ja ALLT.. men, man kan alltid åka tillbaka om det skulle vara så :)

Jag måste bara säga att jag Saknar mina vänner på Phi phi VARJE dag, så mycket så det bara gör ont ibland, Speciellt min Älskade Sofia.. alltid underbart glad och får mig att skratta, gör mig stark och bara alltid står där vid min sida i alla lägen <3 Tessie min mongo Busunge, helt galet underbar. Världens snällaste Elise, Leo min sötunge, Vicki och Edie som jag lärde känna och bara är det LÄTT coolaste tjejjerna, Slinky Girlsen, och Lucas, Raf och Adrian, Crazy Joe, Söt Kitty, Galnaste tjejjen Chantelle.. och ja många många fler. Älskar er <3

Nu är det Julafton imorgon, känns konstigt att vara hemma.. konstigt att det är så kallt och så mycket snö, att jag ska få äta Julmat imorgon WIIE (och förhoppningsvis få en och annan julklapp även) !!

Var i Luleå i Lördags och gjorde lite shopping, träffade Lajnao och även hannah.. så himla trevligt, och i Tisdags var jag i Luleå och träffade Johanna T, Kristin, Therese och även Nina, Lovis och Garre :) Känner verkligen nu att OMG vad jag har saknat mina vänner, verkligen <3

Nu ska jag bara slappa, ta det lugnt.. åka till Luleå och gå ut Juldagen eller annandagen (om jag orkar och mår bra, för det vet man aldrig), se Änglagård med Mamma ska jag oxå försöka hinna med. Sen är det sjukhuset i någon vecka, någon vecka sjukskrivning och sen...

Så ska jag flytta till STOCKHOLM... det ni, Woop woop :)

Nej nu ska jag kila, nu är jag tillbaka i bloggandet iaf <3

Puss


RSS 2.0