I´m so Sorry...
2011-02-21 / 15:19:06 / Allmänt

Nu har uppdateringen här varit lite dålig :S Men... Jag har varit sjuk.

Jag trodde minsann allt skulle vända och ändras efter operationen, men nope inte det.
Jag fick feber här tidigare, och senare på kvällen skulle jag upp och tvätta bort sminker och
borsta tänderna och krypa i säng.. men nej det gick inte, jag började Skaka.. och då menar jag
SKAKAsom ett asplöv :S Så in på akuten och sen efter många och & men så hade jag infektion
i kroppen, njurarna.. så pencilin i 10 dagar. För 1 vecka sedan åkte jag ner och träffade min
läkare.. då visar det sig att det är som han har trott hela tiden, det är inte gallsten som har spökat
och gjort ont i mig (Visst jag hade gallsten som jag nu opererat bort) ... utan det är buksportkörteln,
jag får ont när jag äter.. i buken och ryggen. Har kännt mig rätt nere och ledsen över detta, men jag har bestämt mig nu för att se framåt.. vara stark, lära mig att leva med det (har liksom inte så mycket annat val så varför deppa?) !!

Nu är det 4 dagar tills jag flyttar... Till STOCKHOLM, och det känns bara mer än underbart toppen just nu :) Skönt att ha nåt att se fram emot :) Så idag har jag steroen på högsta volym, packar och fixar. Imorgon ska jag till Luleå hela dagen, förhoppningsvis hinna träffa de flesta av mina vänner och säga hejdå och vi ses snart :)

Hinner bara vara mindre än 1 vecka i Sthlm innan det bär av mot Irland och reunion med mina Irländska vänner, ska bli sjuuukt kul.. ser verkligen fram emot det :)

Så fredag sthlm, Söndag inflytt i nya lägenheten... sen har vi en del målande och pysslade och en del IKEA framför oss, Kul kul :) Sen på Måndag in till kontoret och sätta sig in i jobbet :)

Så nu... Blicka framåt och stay strong !! <3Indestructible
2011-02-08 / 12:52:47 / Allmänt

The sun is shining, woop woop.. så jag ska strax ge mig ut på en prommis :) Är bara så less på all denna snö nu, vill ha SOMMAR !!

Helgen som har varit så blev det IKEA på Lördag, shoppade inte så jätte mycket för det blir lite problematiskt att ta med allt ner till sthlm så det är ju bättre shoppa på IKEA där. Men nu vet jag iaf. vad jag ska handla :) På kvällen åkte jag till min kusin och kollade hockeyn, Luleå-Linköping.. dock så förlorade Luleå (trots att de spelade bra och hade fler målchanser) !! Såg lite av medodifestivalen, men det var ju bara crap.

I söndags så var jag till Luleå, chill mys söndag och film.

Just nu är jag less på Norrland... har gjort mitt här nu känner jag, är redo för Stockholm mer än någonsin och jag vill flytta NU, jag vill att det ska bli sommar.. sitta på uteserveringar och ta ett glas vin och titta på människor osv. :) Längtar att få börja jobba, längtar efter att få åka till Irland.. ska bli GRYMT kul !! Längtar att få göra lägenheten fin och mysig med världens bästa Sarah och Martina :) åh, längtar sjukt !!

Imorgon ska jag till Luleå, klippa mig.. Yeeeees :) Träffa lite vänner på stan och fika bla. Till helgen vet jag ej vad som sker? Lugn helg uppe i Byn... eller Luleå? Hm.

Nej nu måste jag kila, puss och heej


Nu är det bara att tuta och köra...
2011-02-03 / 16:40:33 / Allmänt

Härliga Torsdag...

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen lång (för er som vill veta det), mailat med NAV i norge (norska försäkringskassan typ) och äntligen lyckats få denna E104 blankett sänt hem på posten som tydligen försäkringskassan här hemma behöver.. eeh!? Ja dom bara strular fram och tillbaka vart jag nu ska skicka detta sjukintyg och är det FK eller NAV jag ska ha pengar ifrån? No Idea !!

Mina schnygga glasögon är på väg på posten bla. Igår var jag nere i förrådet och gick igenom massa lådor med bla. kläder, ljuslyktor i massor, lakan bla bla. Så nu längtar jag massor och det enda jag sitter och gör är kollar IKEA katalogen i stort sett, haha.

Så 3 veckor kvar, måste boka flyg ner snart... frågan är om jag ska flyga ner tors,fre eller lördag. Vi får nog flytta in redan söndagen för de städar och flyttar under helgen :) Så sover nog hos någon kompis eller kusin eller Moster/faster.. Guld !!

Vad annars?

Ja hm... funderar på att åka till Luleå i helgen, ja just så var det :)  <3

Nu ska jag Fixa middag :)

KÄRLEK !!

ååh Vilken dag...
2011-02-01 / 22:54:10 / Allmänt

Just nu är jag inne i någon slags deprimerande fas, hoppas den kommer gå över illa kvickt. Det är bara för mycket tankar just nu. Och sen när jag är uppe i byn så har jag alldeles för mycket tid för mina tankar.

S ringde idag vilket bara gjorde mig förvirrad i både kropp och själ (av ingen anledning egentligen med tanke att han är på andra sidan jorden i stort sett) SUCK !!

Nu längtar jag bara efter att få flytta, åka på IKEA och få göra mys i lägenheten.. bekanta mig med Stockholm och börja jobba, kommer utan tvekan bli helt UDERBART.. tvivlar jag inte alls på :)

Ska till läkaren på återbesök den 22:a, så alltså om 3 veckor. Sen efter den åker jag ner, Woop woop. OM jag nu inte måste boka om besöket till snart för jag mår så upp och ner så det är inte kul för fem öre.. och jag kan säga att det är buken som spökar utan tvekan, Varför kan det aldrig bara vara BRA?

Nej nu OC och sen sussa och vakna upp till en dag med att göra NADA (JA, jag är uttråkad) !! Måste planera in och göra nåt kul, i helgen eller nåt.. men Vad?

Love / Fina


RSS 2.0