Sthlm here I come :)
2011-01-28 / 12:21:36 / Allmänt

Fredag idag... för mig som är sjukskriven går bara alla dagar ihop med varann på ett sätt, men imorgon så har Therese fest så då ska jag till Luleå, det ska bli skoj :)

Ja och sen har jag ju fått lägenhet i Stockholm, Lite söder om söder ligger den... tror det kommer att bli bra, och jobb som säljchef kommer nog oxå att bli bra :) Jag längtar MASSOR måste jag säga, visst är det lugnt och skönt vara uppe i Byn och chilla.. men inte i längden, nu börjar jag klättra på väggarna kan jag säga, gaah. Men det är tur jag kan sno bilen och dra till Luleå mellan varven ;)

Idag är det -0,2 grader.. WOW, så jag ska minsann ta mig en prommis.

Svårt att underhålla sig själv när alla jobbar hela dagarna :S Speciellt när jag behöver få bort massa tankar i huvudet så är det väldigt svårt när jag är här :S !! Men det är tur att jag har underbara vänner :) Synd bara att ingen är här !!

Nej nu blir det Prommis, och sen gå igenom lite lådor och se vad jag ska ha med mig i flytten osv. Måste bara få ner grejjerna på ett sätt eller annat, haha. Men det löser sig.. Pappa fixar :)

Puss och Heej och trevlig helg <3


Tänker för mycket?
Köpa?Fin himmel
I´m back in track... :)
2011-01-17 / 23:07:20 / Allmänt

Yees nu är jag tillbaka efter operation och en sjukhus vistelse på 10 nätter, operationen gick bra så nu hoppas jag att det inte ska vara nåt mer som spökar :) Känner mig bättre och piggare för varje dag som går, får dock fortfarande äta mediciner men smärtorna minskar och minskar... Yeeeey :)

Jag kom hem i fredags och har haft en riktigt mysig helg. Idag har jag skickat in sjukintyg och papper till sjukresor och fick faktiskt 8000kr OVÄNTADE MONEY från Norge,... Woop woop, så kallade "ferie pengar" !? Norge är rätt bra ändå *Tackar och bockar* för det :D !! Det var oxå ett perfekt tillfälle nu när jag inte jobbar och får in några pengar så de åker nog in på sparkontot (nääästan allt), så jag har nu pengar utöver sparade så jag ska klara min flytt :)

Imorgon ska jag försöka ta itu med att kolla lägenheter och checka med jobbet vad som sker, och borde gå igenom lite låor som ligger i källaren och kolla va som finns där. Mitt liv har ju varit nerpackat i över 2 år så känns skönt att få lite ordning på allt trots allt. Nog FAST Thailan lockar mig (som alltid), livet där är bara så simpelt och enkelt, och jag som har mitt liv like this kan easy packa väskan och bara boka en flygstol och dra (tro mig jag är sugen) men denna gång stannar jag på svensk mark för ett tag (Det är Mamma gla över) :) !!

Nej nu lite one tree Hill ;)

Puss och heej <3

Hej mina söta <3
2011-01-03 / 13:37:55 / Allmänt

Jaha... de ringde från umeå universitets sjukhus idag, så jag åker n redan nu ikväll. Pga. jag måste ta en del prover och får ej äta nåt innan operationen, så operation på onsdag då.

Fan, jag är nervös... jag tror det kan bero på att det gick så snett sist, därför jag är rädd kanske. Men.. det kommer nog att gå bra, puuh.

Älskar alla mina vänner, och min Familj över allt annat.... Ville bara säga det <3

Bye


Sawadee pee mai, alltså Gott nytt år.. och God fortsättning <3
2011-01-01 / 22:08:12 / Allmänt

Jaha igår var det nyårsafton, jag trodde nästan jag skulle bli fast i Överkalix sittandes med Släkten.(inget fel på det). Men hade verkligen lust att åka till Luleå och träffa lite vänner, det verkade bara som att det var parmiddagar osv. men till slut så ringer Therese min stjärna <3 och bjuder mig dit på middag med vin och spel och jaaaa det var riktigt trevligt :) och sjukt god mat !!

Och ja sen på morgon så åkte Therese iväg och jobbade och jag blev helt enkelt kvar i stan några timmar extra,.. och ja... Det var väldigt trevligt iaf. ;)

Jag kom "hem" till Ökx kl19 så nu e jag trööött och har kollat lite one three hill och jag ska nog fortsätta med det oxå hade jag tänkt mig :)

3 dagar kvar till sjukhuset, nervös... Svar JA :S !! Om jag inte får veta på måndag att operationen har skjutits fram någon dag, vi får se.

Nu ska jag mysa ner under täcket (önskar jag hade någon att kramas med)RSS 2.0